Fototavlor

Att beställa fototavlor är väldigt enkelt och smidigt, indirekt kan du kalla dig själv för konstnär eftersom det är du som har skapat fotografiet. Det är du som har lyckats skapa och bevara ett specifikt moment i livet som kan betyda väldigt mycket för dig. Fotot kan få dig att le och få dig att tänka tillbaks i livet. Idag är det relativt enkelt att beställa fototavla av sina egna foton och det finns många olika alternativ. Det mest populäraste är nog tryck på fotopapper eller lite mer exklusivare på canvas, dvs. indirekt en canvastavla. En tavla behöver oftast inte enbart bestå av ett foto utan det kan vara en kombination av två eller flera foton på samma tavla. Detta upplägg är redan populärt i Amerika och börjar bli modernt nu även i Sverige. Värt ett besök är canvasonline.se om du vill beställa fototavlor online.

Val av fototavlor tryckeri

När du googla ”fototavlor” eller ”canvastavlor” så få du upp en mängd webbutiker som tillverkar produkten. Som kund har du stora möjligheter att välja ett tryckeri som uppfyller dina krav och villkor. Gör en snabb jämförelse och ska du beställa flera fototavlor då bör du i alla fall försöka kontakta tryckeriets support och fråga om mängdrabatt. Detta är i alla fall ett test på om deras support är tillgänglig och om de alltid finns för kunden – som borde vara alla webbutikers motto och vision på nätet. Viktigaste är nog om kund-garanti medföljer, om du skulle vara missnöjd med kvalitén eller dylikt. Ett köp online ska alltid kännas tryggt annars är det bättre att välja ett lokalt tryckeri.

Din fototavla sätter färg på väggen

En fototavla hängande i Tv rummet eller sovrummet är verkligen inspirerande och kan beskriva mer än tusen ord. Skulle man som kund få välja mellan att framkalla en egen tavla eller köpa ett färdigt motiv på Ikea så tror jag nog att majoriteten hade valt eget motiv. Vi tycker att du ska ha 3 faktorer ”att tänka på” i åtanke innan du beställer på nätet:
fototavlor bilder

  • Välj fotot som du verkligen gillar, har du svårt att välja då kanske du ska kombinera alla bilder på en och samma tavla.
  • Välj en träram som passar din inredning eller kanske till och med akrylglas.
  • Välj rätt storlek och anpassad till vad du har råd med.