Framkalla bilder

Vi är väldigt dåliga på att framkalla bilder men däremot är vi nästan proffs på att ta bilder, varför? Senaste åren har tekniken exploderats. Alla har tillgång till en kamera och det är betydligt lättare att fota med mobilen. Du kan fotografer var du vill och när du vill. Bilderna lagras digitalt och innan du ens hinner reflektera så har du lyckats spara tusentals bilder i mobilen. Även om det är väldigt smidigt att framkalla bilder online så är det inte så många som gör det i Sverige. Om du har bestämt dig för att framkalla dina bilder så kommer du uppskatta nedanstående tips.

Så här framkallar du dina bilder

framkallade bilderHur gör jag? Ska jag redigera bilderna innan jag skickar efter en framkallning? Vad ska jag tänka på? Det är väl några av alla frågorna som gör så att hela framkallningsprojektet hamnar åt sidan.

Till dig som funderar att redigera dina favoritbilder rekommender jag interpolering i Photoshop. Låter väldigt avancerat men det är det verkligen inte! Interpolering innebär att man polera upp bilden så att pixlarna försvinner, d.v.s kvaliten blir betydligt bättre.

Har du redan dina foton redo och har varken lust eller tid att redigera bilderna? Beställ direkt på nätet.  Du kan läsa mer om tre app-tjänster för att framkalla bilder hos, smidigt om alla bilderna finns i mobilen.

Om du vill skicka efter en egen framkallning men har en väldigt låg budget, då rekommendera jag ett besök hos gratistjänsterna; framkallabildergratis.nu och 100bildergratis.se som listar alla billiga som gratis framkallningsalternativ i Sverige.

En bild beskriver mer än tusen ..

Personligen tycker att jag att vi borde framkalla mer. Att förlita sig på tekniken är inget man ska göra även om det är vår vardag. Vad gör du om tappar bort mobilen, usb-minnet, datorn? Då har du förlorat alla dina minnen som du har samlat på dig genom åren. En bild beskriver mer än tusen ord och det vet vi redan. Historia går inte att uppreppa, om du inte har framkallat några av dina bilder hur ska du då kunna ta vara på din story? Old is gold säger många – I agree!